לאכול את העוגה/ רתם איזק – עדי שילון

20:30 יין וחיבוקים
21:00 מתחילות

רגע אחרי שספרה ״על החיים ועל האוכל״ הפך לרב מכר,
עדי שילון מגיעה מברלין לשיחה אינטימית על התופינים שהחיים מגישים לך
כשאת מפסיקה לדפוק חשבון (ומתחילה לאכול ולתעד את זה באינסטגרם).
ראיון אינטימי על הצלחות, על כשלונות, על סטיות מהמסלול,
ועל אהבות שמתחילות ממתכונים על פתקיות ותופחות למימדים מפתיעים ומרגשים.

עדי שילון מגיעה ל״קרינה״ כדי לדבר עם העיתונאית רתם איזק על החיים ועל האוכל.

עלות השתתפות – 100 ש"ח – מספר המקומות מוגבל
לרכישת כרטיס לחצי כאן